Successos

Recerca d’un ancià desaparegut a Garrigoles

L’home, de 85 anys i malalt d’Alzheimer, va desaparèixer dilluns

Jordi Coderch Pons, un home de 85 anys i malalt d’Alzheimer, va desaparèixer aquest dilluns al terme municipal de Garrigoles. L’alarma es va disparar al voltant d’un quart de tres de la tarda, quan els Mossos van rebre l’avís de la desaparició.

Se’l va veure per últim cop al matí quan va sortir de casa, a la plaça de l’Església, i va dir a la família que sortia al camp, tal com feia sovint. Però va arribar el migdia i els familiars no en sabien res de res. És per això que de seguida es van adonar que alguna cosa no rutllava i van decidir trucar als serveis d’emergència, que aleshores van activar un ampli desplegament de mitjans centrats en la recerca pels voltants dels termes municipals de Garrigoles i Viladamat.

L’home fa 1,65 metres d’alçada i en el moment de la desaparició portava pantalons llargs foscos i una samarreta blanca, segons van informar els Mossos.

Per ara, en el dispositiu de recerca hi han participat set vehicles dels Bombers, tres unitats del grup caní de recerca i un helicòpter, a més d’un grup de voluntaris –constituït majoritàriament per familiars.

També hi treballa el grup d’actuacions especials (GRAE), un equip del cos de Bombers de la Generalitat especialitzat en salvaments i rescats al medi natural. Mentre que per part dels Mossos d’Esquadra hi participen quatre dotacions i una unitat canina. En l’operació també s’ha activat el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia