Successos

Incendi a l’abocador dels Hostalets

L’Ajuntament de Masquefa, municipi veí, critica la gestió de la instal·lació

Un incendi, originat probablement per una burilla mal apagada que s’havia llençat a les escombraries, va cremar ahir cap a 2.500 metres quadrats de residus a l’abocador de Can Mata dels Hostalets de Pierola.

L’avís del foc es va rebre poc abans de les sis del matí i l’incendi es va donar per estabilitzat al migdia. Dotze dotacions dels Bombers van continuar remullant el perímetre del foc, que es preveu que es mantingui actiu alguns dies.

L’incendi no va causar ni danys personals ni afectacions fora del recinte. El passat 1 de maig hi va haver un altre incendi a l’abocador, que va afectar una superfície de 250 m².

L’ajuntament del municipi veí de Masquefa denuncia que no ha rebut informació dels responsables de la instal·lació i considera l’incendi un “nou cas de deixadesa, irresponsabilitat, manca de rigor i passivitat” dels organismes gestors d’aquesta infraestructura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia