Successos

Un incendi fa tallar l’R14 durant tot el dia

Un incendi que va tenir lloc poc abans de les 11 del matí va deixar ahir sense servei la línia ferroviària R14 en el tram que va de Lleida fins a les Borges. El foc es va originar al costat de l’estació de Puigverd i va afectar diversos elements dels sistemes d’electrificació i de senyalització de la línia, a banda d’alguns matolls. La mateixa incidència va aixecar quatre metres quadrats d’andana. La previsió d’Adif era que a darrera hora de la tarda es pogués restablir el servei, que mentrestant Renfe va cobrir amb autobusos.

Pel que fa al sistema de senyalització, se’ n va establir un d’alternatiu, que segons Adif és més lent però igual de segur. Aquest fet, indica la mateixa companyia, podia causar retards un cop la circulació fos restablerta.

Segons Adif, l’incendi ha afectat una cabina de l’enclavament de l’estació, el sistema que regula les entrades i les sortides dels combois. El foc va causar diversos danys al sistema d’electrificació i va inutilitzar l’enclavament entre Puigverd i Juneda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia