Successos

policial

detenció per robatori

Masquefa sancionarà el vandalisme al municipi

L’Ajuntament de Masquefa ha anunciat duresa contra l’incivisme i assegura que obrirà expedients sancionadors als responsables de danys i destrosses a la via pública. Per aconseguir-ho, l’Ajuntament fa una crida a la col·laboració i a la implicació dels ciutadans i ha començat una campanya per tal d’identificar els responsables dels actes vandàlics.

L’Ajuntament lamenta que, d’ençà de començament d’any, els actes de vandalisme en diferents punts del municipi han representat un cost per a les arques municipals superior als 30.000 euros.

El consistori anoienc remarca que la iniciativa té per objectiu “conscienciar la població de les conseqüències negatives directes en l’àmbit econòmic i de seguretat que causen als veïns de Masquefa”, segons un comunicat, que hi afegeix que tenen “el ferm propòsit d’erradicar aquestes pràctiques negligents que danyen la imatge de la vila i el benestar col·lectiu”.

El regidor d’Obres i Serveis, Enrique Gómez, explica que “tothom és conscient de les conseqüències dels actes incívics, però poques vegades es té en compte que el vandalisme també té una dimensió econòmica, perquè la destrossa de mobiliari urbà comporta sempre l’assumpció de costos per part de l’Ajuntament, és a dir, l’assumpció de costos per part de tota la població”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia