Mor el conductor d'una furgoneta en xocar amb un camió a l'N-II, a Caldes

En els primers vuit dies de l'any ja han mort un total de vuit persones en accidents a Catalunya

L'accident de Caldes va passar a tres quarts de tres de la tarda i l'N-II va estar tallada fins a quarts de cinc. La víctima conduïa una furgoneta i va topar frontalment amb un camió. L'home va quedar atrapat entre la ferralla i els bombers van haver de treure'l, però quan ho van aconseguir van comprovar que ja estava mort. Per la seva part, el xofer del vehicle pesant va resultar il·lès. Ahir, a les dotze del migdia, va morir un altre conductor d'una furgoneta, a la carretera C-55, a Castellbell i el Vilar. Segons els Mossos, un camió articulat i un turisme també van resultar implicats en l'accident. El camioner va quedar ferit lleument i va haver de ser traslladat a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Amb aquestes dues víctimes més, un total de vuit persones han mort en accident a Catalunya durant els primers vuit dies de l'any. El primer sinistre va passar a Roses el dia 3 de gener quan un motorista de 33 anys va perdre el control del vehicle, va caure i va morir. El dia 4, dues persones més van morir, en aquest cas a Valls (Alt Camp) i a Collbató (Baix Llobregat). El dia 7, va haver-hi dues víctimes mortals, a Torregrossa (Pla d'Urgell) i a Freginals (Montsià). Aquest mateix dia, una dona va morir atropellada per un comboi del Trambaix, a l'Hospitalet. Segons l'empresa que gestiona el servei, la víctima hauria travessat per un pas de vianants quan el semàfor era vermell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.