Successos

successos

Mor Xavier Dachs, exalcalde de Tavèrnoles, en un accident laboral

Xavier Dachs Colom, alcalde de Tavèrnoles entre els anys 2000 i 2007, va morir ahir al matí en un accident laboral quan estava fent tasques agrícoles amb un tractor en una granja de Centelles (Osona). El vehicle s’hauria precipitat per un marge d’uns quatre metres per causes que encara s’estan investigant. Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vic van rebre l’avís a les 10.25 h del matí. Immediatament, segons informen des del mateix cos policial, diverses patrulles de Mossos d’Esquadra, Bombers i Sistema d’Emergències Mèdiques es van desplaçar al lloc de l’accident sense que poguessin fer res per salvar-li la vida.

Xavier Dachs, nascut al mas Serrabou de Tavèrnoles el 1966, va assumir l’alcaldia del municipi el 2000, quan el seu grup municipal (ERC) va decidir per majoria substituir el batlle. Dachs va fer el pregó de festa major de Tavèrnoles d’aquest any, el 28 de juliol passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia