Successos

Alemanya

Detenen els sospitós d’haver enverinat menjar per a nadons

Un home de 53 anys va ser detingut, ahir, per la policia alemanya com a sospitós d’haver enverinat pots de menjar per a nadons i d’haver amenaçat amb contaminar més productes en diferents supermercats, si no rebia milions d’euros. Responsables de la policia de Constança i de la fiscalia de Ravensburg (sud-oest del país) van confirmar que les sospites sobre l’home s’han reforçat amb anàlisis d’ADN i altres proves.

A la casa del detingut, un alemany que havia presentat abans problemes psicològics i que van qualificar de “solitari” i “excèntric”, es van trobar restes d’etilenglicol, el compost químic incolor i lleugerament dolç que es va utilitzar per contaminar els pots de menjar infantil. Se’l va reconèixer per les pistes dels ciutadans, després que les autoritats fessin públic, dijous, el xantatge als supermercats i difonguessin la imatge del sospitós que havien captat les càmeres de seguretat d’una botiga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia