Successos

Successos

Un jutge ordena l’arrest del sospitós de matar Jordi Comas per un altre cas

El jutjat penal número 3 de Girona ha emès una ordre de recerca i detenció contra Mohamed Yassine, Chelagmi, el sospitós de ser l’autor material de la mort de Jordi Comas, perquè no es va presentar al judici per un altre cas, de robatori amb violència, que tenia fixat per al mes de juny. Els Mossos també tenen emesa una ordre de recerca policial contra Yassine des del gener passat, quan se li va perdre la pista un cop li van haver donat l’alta, el 29 de desembre, a l’hospital Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor, un centre psiquiàtric de Martorell on se l’havia ingressat després que l’Audiència decretés el juny del 2016 la seva llibertat provisional perquè va considerar que les proves que l’incriminaven no eren prou sòlides, tot i que els Mossos i el fiscal l’apunten com l’autor material de la mort de Jordi Comas. En quedar en llibertat, com que mostrava clares mostres de desequilibri mental, se’l va ingressar al psiquiàtric. Era previst que se li fes una pericial psiquiàtrica per determinar si, pel seu estat mental, era imputable penalment, però quan els pèrits hi van anar Yassine ja estava donat d’alta i no se n’ha tornat a saber res mes ni ha complert l’ordre de presentar-se al jutjat periòdicament.

Mohamed Yassine tenia una ordre d’expulsió. Però quan la Policía Nacional va voler executar la seva expulsió, el jutjat de Sant Feliu la va aturar, perquè el tenia encartat en la causa de l’assassinat de Jordi Comas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia