Els Mossos denuncien punts negres de cobertura al Pla de l'Estany que els impedeix comunicar-se

Un dels sindicats dels Mossos d'Esquadra, l'SME-CCOO, denuncia punts negres de cobertura al Pla de l'Estany que fan «impossible» que les patrulles es puguin comunicar amb la comissaria de Banyoles. En una carta tramesa al director general de la policia, Joan Delort, el sindicat escriu textualment que «hi ha molts dies en què des d'un vehicle policial estacionat a la mateixa comissaria es fa del tot impossible comunicar-se amb ningú». A més, a l'escrit, l'SME-CCOO també critica que en pobles com Palol de Revardit «la manca de cobertura és total o absoluta». El sindicat demana a la Generalitat que intercedeixi per impedir que aquesta situació s'allargui, perquè ja hi ha hagut «diversos incidents lleus».

A més, l'escrit tramès pel sindicat denuncia que «des de fa molts anys, a l'àrea bàsica policial del Pla de l'Estany hi ha molts problemes amb les comunicacions». El que preocupa més els representants dels Mossos d'Esquadra és la manca de cobertura mòbil, que impedeix que «moltes vegades» les patrulles es puguin comunicar amb la comissaria de Banyoles.

«Hi ha un munt de punts negres on la manca de cobertura és total, i d'altres on aquesta es produeix de manera inesperada al llarg del dia», segons concreta l'escrit. La carta també posa un exemple il·lustratiu d'aquesta situació: «Hi ha molts dies que des d'un vehicle policial estacionat a la mateixa comissaria es fa del tot impossible comunicar-se amb ningú».

Aquesta situació, segons denuncia l'SME-CCOO, també es repeteix a diversos municipis de la comarca. «A Palol de Revardit, la manca de cobertura hi és total o absoluta, però és que aquest poble és un exemple dels molts que n'hi ha a la comarca», segons recull l'escrit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.