Successos

A presó per haver causat un xoc per matar l’ex-xicota

L’Audiència de Lleida ha condemnat a dotze anys i tres mesos de presó el jove que l’abril del 2016 va provocar voluntàriament un accident de trànsit amb la intenció de matar la seva exparella, de llavors 22 anys, que viatjava de copilot en el mateix cotxe. El jove, que és veí de Josa i Tuixén (Alt Urgell) i que tenia 23 anys en el moment dels fets, ha estat considerat culpable de dos delictes de temptativa d’homicidi, per haver intentat matar l’exparella i per haver posat en risc la vida del conductor del vehicle que circulava en sentit contrari i amb qui va xocar de manera premeditada. La fiscalia sol·licitava per a ell gairebé 22 anys de presó.

Els fets van tenir lloc després de les deu de la nit del diumenge 26 de juny, a l’N-260, al terme de Ribera d’Urgellet (Alt Urgell). La parella feia tres mesos que havia trencat la relació. L’Audiència considera provat que, després de passar Montferrer (Alt Urgell), l’acusat va accelerar la marxa i la jove ja va endevinar les seves intencions. Li va demanar que parés i li va dir que estava “boig”. Ella va provar de posar-se el cinturó, però ell li va respondre que no calia que se’l posés, que així tot seria “més ràpid”. Segons el fiscal, en el moment de fer la maniobra per col·lidir frontalment contra el tot terreny que venia de cara a ell va dir: “Hem d’acabar junts; si no ets meva, no ets de ningú.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia