Successos

Banyeres contracta vigilància externa per frenar robatoris

Des de principis d’octubre, hi ha hagut sis atracaments al municipi

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès ha contractat, “amb caràcter d’urgència”, una empresa de vigilància externa per aturar l’onada de robatoris que el municipi està registrant des de principi d’octubre. Segons el consistori, fa dues setmanes hi va haver quatre atracaments a cases particulars, fet que va propiciar diverses converses amb els Mossos d’Esquadra per millorar la vigilància –el municipi no disposa de policia local. Amb tot, dilluns, hi va haver un nou robatori i, dimecres, un altre, “a plena llum del dia i amb armes blanques”, lamenta l’Ajuntament.

Atesa la situació, el consistori ha contractat una empresa de vigilància privada que garantirà que dos agents patrullin 24 hores al dia. Simultàniament, els Mossos d’Esquadra han augmentat la presència a Banyeres, tant pel que fa a dispositius de prevenció, com al patrullatge d’investigació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia