Successos

seguretat

robatoris amb violència

Nova ràtzia dels lladres de cases a Palol de Revardit, Celrà, Girona i Cornellà

Després de cinc dies de treva, dimecres van assaltar una desena d’habitatges mes

Els Mossos van controlar ahir tots els cotxes que passaven per la C-66

La banda de lladres que saqueja cases actuant de 6 a 9 del vespre, quan ja s’ha fet fosc, va assaltar una desena d’habitatges dimecres al vespre, després d’uns dies de treva.

Els assaltants van entrar en dues cases de Celrà, una, situada a l’avinguda del Palagret i una altra, al carrer Joan Brossa. I també ho van intentar en una del carrer Joan Corominas, on van ser descoberts per un veí quan eren al pati de l’habitatge buscant un punt d’entrada. El veí va poder descriure els lladres com dos nois joves, que es tapaven la cara amb una mena de passamuntanyes i que van fugir a peu. Immediatament el veïnat es va posar en alerta i van vigilar si passaven cotxes sospitosos, però els lladres van fugir. La història es va repetir en dos habitatges de la primera planta al Pla de Domeny. Entren de pressa, agafen diners i joies que troben en pocs segons i marxen. A Cornellà del Terri, també en la franja horària entre les 6 i les 9, van saquejar almenys dues cases més i també van fer un intent en una casa de Palol de Revardit, però es va disparar l’alarma i van fugir precipitadament.

Aquesta desena de casos s’han de sumar als 23 robatoris que els Mossos ja tenien comptabilitzats entre el 29 d’octubre i el 10 de novembre a poblacions del Pla de l’Estany. Se sospita que es tracta d’una banda organitzada que ve de fora de les comarques gironines i es distribueixen per sectors a saquejar habitatges. Trien cases a prop de la carretera per assegurar-se la fugida fàcil. Els Mossos van muntar controls ahir a la C-66 buscant els lladres i es fan formar cues.

LA XIFRA

30
habitatges
com a mínim han estat assaltats des de finals d’octubre a poblacions del Pla de l’Estany i el Gironès.

LA DATA

15.11.17
els lladres
van assaltar una desena de cases a Celrà, Palol de Revardit, Cornellà i al barri de Domeny de Girona.

Robatoris nocturns a bars i negocis a Olot

A la ciutat d’Olot els darrers dies s’han produït diversos robatoris nocturns a bars i negocis aprofitant que estan tancats al públic. Els lladres esbotzen portes o persianes i un cop a dins agafen diners de la caixa o de les màquines escurabutxaques. El darrer assalt va ser dimecres en un local de la zona del parc Nou. La policia disposa de les imatges d’un sospitós captades per les càmeres, però no se l’ha detingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia