Atraquen un bingo a Girona, un banc a Hostalric i els lladres de la tapa de clavaguera actuen a Banyoles

Els atracaments i robatoris no cessen. Dimarts, un home que anava armat amb una pistola va atracar la sucursal del Banesto d'Hostalric i va aconseguir un botí d'almenys 5.000 euros entre els bitllets i les monedes que va arreplegar. L'atracament va passar a quarts d'una.

El mateix dia, a la nit, un home que anava encaputxat i armat amb un ganivet va entrar al bingo del carrer Emili Grahit de Girona i va amenaçar l'empleat que en aquell moment hi havia a la zona de recepció, on hi ha les màquines escurabutxaques, i va aconseguir un botí de 150 euros escassos. Aquest bingo ja havia estat assaltat el 4 de gener per un home armat que va aconseguir 140 euros, i que els Mossos van detenir per aquest atracament i per un altre a una dona al carrer Mahamadou Jawo.

I la nit passada, uns lladres van saquejar el bar Àmbit de Banyoles després d'haver rebentat la persiana del local i trencar les vidrieres llançant-hi una tapa de clavaguera. Un cop a dins, els lladres van rebentar les màquines escurabutxaques i es van endur el que van trobar a la màquina registradora. La mateixa nit, els lladres van entrar al bar Imperial de Salt i uns dies abans li havia tocar el torn al restaurant La Columna de Girona. Els assalts nocturns a bars i restaurants són continus a les poblacions gironines i no passa nit que no se'n produeixi algun. L'objectiu dels lladres sempre sol ser la recaptació de les màquines escurabutxaques i de tabac. Però la matinada de diumenge, els lladres que van esbotzar la persiana del restaurant Vinil, en ple barri vell de Girona, van aconseguir un botí de 3.000 euros que van trobar a la màquina registradora, que els responsables del local encara no havien dut al banc després de la recaptació del cap de setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.