Successos

SUCCESSOS

Una serra i sosa càustica per desfer-se de la víctima

Els Mossos resolen el crim del veí de Llagostera just abans que el sospitós fes desaparèixer el cos

L’empresonen sense aclarir per què es van discutir

El sospitós d’haver matat un veí de Llagostera a Vic planejava fer desaparèixer el cos de la víctima. Els Mossos d’Esquadra van trobar una motoserra, sosa càustica i una vestimenta impermeable just al costat del cos de la víctima, que el sospitós havia amagat en una mena de magatzem a Vilanova de Sau. Juanito Gómez, de 37 anys, va aparèixer degollat i amb diverses punyalades al tòrax.

La sang el delata

Francesc Renau, conegut com a Kiku, veí de Cassà de la Selva però que ara viu a Vic, va confessar el crim divendres quan es va presentar voluntàriament a la comissaria de Trànsit dels Mossos d’Esquadra a Girona. Després de la denúncia de la desaparició que va fer la dona de la víctima el 23 de gener a Blanes –on vivia actualment amb la víctima–, la policia havia tancat el cercle sobre ell, i el sospitós es va veure inevitablement detingut. En l’escorcoll fet a casa seva, al carrer Esperança de Vic, els Mossos van trobar restes de sang per tot l’immoble que s’havien netejat. De fet, el visionat de les càmeres de seguretat del carrer revela com el sospitós, la nit del crim, va tirar un cubell de fregar i bosses d’escombraries. A més, en aquest immoble, al pis inferior, els agents van trobar una gran plantació de marihuana. Llavors, el sospitós també va dur la policia fins al magatzem de Vilanova de Sau, on va portar el cos per amagar-lo.

Amb un rifle de mira telescòpica

El dia de la seva desaparició, la víctima va explicar a la dona que anava a buscar una arma perquè uns marroquins l’havien amenaçat de mort. Tot indica que Juanito Gómez n’havia aconseguit una, ja que va enviar una foto a través de Whatsapp a la dona en la qual se’l veu amb un rifle de mira telescòpica. Se l’havia fet a casa del sospitós del crim, ja que a la imatge surten objectes que es van trobar en l’escorcoll de l’immoble de Francesc Renau al carrer Esperança de Vic. Una hora després d’aquest missatge, Renau ja no va contestar.

No se saben més detalls del que va succeir llavors perquè el sospitós del crim es va acollir ahir al seu dret a no declarar davant del titular del jutjat d’instrucció 4 de Blanes, que ha decidit empresonar-lo pels delictes d’homicidi, contra salut pública i tinença il·lícita d’armes. Tot i el silenci del sospitós, els investigadors vinculen el crim a un cas de tràfic de drogues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia