Detenen a Olesa una parella que va robar dues armes a uns caçadors i que tenia 40 plantes de marihuana

Un veí d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat) de 29 anys i la seva dona, de 31, han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra per haver robat dues armes de foc a uns caçadors, a més de ser acusats d'un delicte contra la salut pública en trobar a casa seva quaranta plantes de marihuana.

Els fets es remunten al 9 de gener passat quan la policia catalana va tenir coneixement que s'havien sostret dues escopetes a dos caçadors, mentre feien caça esportiva. Els lladres van prendre'ls- les armes, que eren dins del seu cotxe aparcat en una pista forestal d'Olesa. Dies més tard, agents de la unitat d'investigació de la comissaria de Martorell van identificar el suposat lladre i van localitzar el seu vehicle quan circulava per un carrer d'Olesa. Davant la presència policial, el sospitós –que segons la policia «té un ampli historial delictiu»– es va delatar ja que va fugir a gran velocitat de la zona.

Amb el preceptiu ordre judicial, el 21 de gener passat agents dels Mossos de la comissaria de Martorell, juntament amb agents de la policia local d'Olesa, van entrar al domicili del sospitós, al barri de la Flora Fou del municipi.

A l'interior de l'habitatge van localitzar quaranta plantes de marihuana i diferents estris per cultivar-les, com llums ultraviolades, armaris tèrmics i sistema de climatització. L'home va ser detingut i acusat del robatori de les dues armes als caçadors, les quals es van recuperar, a més d'un delicte contra la salut pública. La seva dona també va ser detinguda per tràfic de drogues. Tots dos van passar a disposició del jutjat d'instrucció de Martorell que era de guàrdia, i que els va deixar en llibertat amb càrrecs fins el dia que se celebri el judici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.