Successos

TRIBUNALS

Absolen l’acusat d’haver abusat de la germana de 13 anys

L’Audiència de Girona ha absolt el veí de la Bisbal d’Empordà que s’enfrontava a una pena de 13 anys de presó com a sospitós d’haver agredit sexualment la seva germana menor d’edat. Segons la sentència, no ha estat acreditat que l’acusat hagués realitzat proposicions de caràcter sexual a la seva germana quan ella tenia 13 anys. Tampoc ha estat provat que el germà arribés a consumar una agressió sexual durant l’abril de 2014.

El text de l’alt tribunal gironí dona la raó a les tesis exposades per l’advocat de la defensa, Jordi Colomer, que va demanar la nul·litat de dues proves de pes. En la sentència es reconeix que durant la fase d’investigació la víctima no va ser informada dels seus drets abans de declarar contra el seu germà. D’altra banda, també assegura que la intervenció de la víctima davant dels pèrits psicòlegs va ser “contaminada” per la “intervenció” de la jutgessa instructora, com defensava la tesis exposada pel lletrat Jordi Colomer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia