Estupor a Miami Platja per la mort d'una dona a les mans del seu fill

El suposat matricida de Mont-roig del Camp, de 52 anys, s'havia instal·lat feia poc temps amb la seva mare al domicili de la urbanització Costa Zefir de Miami Platja, on es va produir el crim, i no eren gaire coneguts entre els veïns, alguns dels quals es van apropar ahir sorpresos fins a la zona en què van tenir lloc els fets. L'home suposadament va apunyalar la víctima, d'uns 80 anys, enmig d'una baralla divendres a la tarda, i després va baixar a un bar i va demanar al responsable que avisés els Mossos perquè la seva mare era morta.

Òscar Rodríguez, un dels veïns del detingut, va explicar ahir que mare i fill feien una vida discreta i va comentar que els veïns ja van sospitar que podria haver passat alguna cosa greu quan van veure arribar els Mossos, que van acordonar la casa i un solar pròxim. D'altres veïns, en canvi, no es van assabentar de la notícia fins ahir al matí, quan la casa i el terreny on l'homicida hauria llançat l'arma del crim seguien acordonats. Els Mossos, que continuen investigant els fets, van detenir per un delicte d'homicidi el suposat matricida, que està en espera de declarar al jutjat de guàrdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.