Successos

El síndic investiga la intoxicació de 41 joves en una casa de colònies

El síndic de greuges de Catalunya, Rafael Ribó, ha obert una investigació arran de la intoxicació amb monòxid de carboni que va afectar 41 joves de Viladecans que estaven en una casa de colònies de Sant Hilari Sacalm. Els fets, ocorreguts diumenge a la matinada, van ser deguts presumptament a la presència d’un grup electrogen als baixos de l’habitatge. Els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació per determinar les causes de l’accident i ara s’hi ha afegit el síndic, que ha emprès d’ofici la indagació. Ribó considera necessari aclarir com es va originar l’incident i saber quines han estat les actuacions de les administracions que supervisen els recursos de lleure.

En el marc d’aquestes gestions, l’adjunta al síndic per a la defensa dels drets dels infants i els adolescents, Maria Jesús Larios, s’ha adreçat a l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm i a la direcció general de Joventut, que depèn del Departament de Treball, Afers socials i Família. Se’ls ha requerit tota la informació necessària per saber, entre altres coses, l’estat de les instal·lacions o les mesures previstes per evitar que situacions similars es repeteixin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia