La Cosa Nostra amagava a Tarragona dos caps de la màfia fugits d'Itàlia

L'organització criminal la Cosa Nostra amagava a la demarcació de Tarragona dos dels membres més destacats de la màfia, els germans Pietro i Gioacchino Matranga, que havien fugit de la justícia italiana a finals de l'octubre passat, quan van aprofitar uns permisos penitenciaris per fugir del país i desplaçar-se a Catalunya, on actualment resideixen diversos caps de la màfia italiana, segons han reconegut fonts policials.

Gioacchino Matranga, de 64 anys, va ser detingut el 31 de desembre a Milà, després que la Policía Nacional tingués indicis que s'havia desplaçat de Tarragona a Itàlia per passar-hi el Nadal. D'altra banda, Pietro, de 53 anys, va ser localitzat a principis d'any a Torredembarra amb un altre home de nacionalitat italiana. Dies després de ser localitzat, però, Pietro Matranga se'n va anar a una altra població de Tarragona sense que la policia el pogués arrestar. Aquest dimecres els agents van poder detenir el germà petit dels Matranga a Roda de Berà, tot i que Pietro va oferir resistència i va intentar fugir quan el van identificar.

Els germans Matranga van ser condemnats a 30 anys de presó per la importació de més de 400 quilos de cocaïna provinents de Sud-amèrica. Es creu que des que van fugir de la presó residien a Tarragona amb documentació falsa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.