Provoca un accident mortal, abandona el cotxe i després denuncia que li han robat

El detingut va envair el sentit contrari de la C-55, al Bages, i va causar la mort d'una dona de 35 anys

Va anar a la comissaria assegurant que li havien robat el cotxe. El que no sabia era que els Mossos ja l'havien identificat com el conductor que hores abans havia provocat un accident a la C-55, en què van morir una dona i quatre persones més van resultar ferides de consideració. No el van deixar ni presentar la denúncia. Es va quedar a la comissaria, però detingut. L'home, de 40 anys i veí de Monistrol de Calders (Bages), està acusat d'un delicte d'homicidi imprudent i és previst que passi a disposició judicial durant els dies vinents.

Els fets van passar al voltant de les set del matí d'aquest dimecres. El conductor, per causes que es desconeixen, va envair el sentit contrari de la carretera, a l'altura de Castellgalí, i va topar frontalment contra tres vehicles que en aquell moment passaven per la via. La conductora d'un dels vehicles, de 35 anys i veïna de Barcelona, va morir allà mateix. Una acompanyant de la víctima i tres persones més, que viatjaven en els altres cotxes implicats en el sinistre, van resultar ferides de consideració i van ser traslladades a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

El conductor va fugir i poc després va abandonar el vehicle als camps d'una escola agrària de Manresa. El cotxe el van trobar hores després els Mossos, que van iniciar una investigació per localitzar-ne el propietari. Els agents van intentar posar-se en contacte amb l'home durant tot el dia, però no ho van aconseguir. Al final, poc abans de les dotze de la nit de dimecres, el conductor va anar fins a una comissaria dels Mossos per denunciar que li havien robat el cotxe. Els agents, però, no se'l van creure. Van fer gestions, van comprovar que era l'amo del vehicle que havia causat l'accident i el van detenir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.