Successos

Mor un home per una pessigada d’abella

Un veí de la Vall de Bianya, de 62 anys va morir dimecres al matí després que el pessigués una abella mentre desbrossava a casa seva. La víctima, que sabia que tenia al·lèrgia a les pessigades, duia les pastilles d’antídot contra el verí dels insectes i se les va prendre, com havia fet, amb bon resultat, altres cops. També va ser atès pel SEM al lloc dels fets, on els sanitaris van aconseguir recuperar-lo, i transcorreguda una hora de la pessigada es trobava bé. Però a posteriori va tenir un altre xoc i va morir. El metge va certificar la mort com a natural en saber els antecedents d’al·lèrgia de la víctima i no es va activar el protocol judicial.

A Galícia, al mes de juliol, tres homes van morir arran de pessigades de vespa, en circumstàncies similars a les del veí de Bianya: mentre desbrossaven a les seves finques. Tots tres també eren al·lèrgics al verí dels insectes. Es calcula que cada any a tot l’Estat moren unes vint persones al·lèrgiques per pessigades de vespa o abella. I fa una setmana un home de 74 anys va morir de resultes de la febre de Crimea, una malaltia infecciosa que va agafar per culpa de la pessigada d’una paparra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia