Troben el cadàver d'un veí de l'Ampolla en l'incendi d'una caseta de camp

Els bombers localitzen el cos de l'home sota les runes de la teulada, que s'hauria ensorrat pel foc

L'alcalde de l'Ampolla, Francesc Sancho, va confirmar ahir a la tarda que la víctima mortal de l'incendi podria ser Guillermo Royo, propietari de la granja. Sancho també va explicar que, segons la policia local, els bombers van trobar el cos sense vida de l'home mentre apagaven l'incendi, just sota un tros de la teulada de la caseta de camp, que s'hauria ensorrat durant l'incendi. «Com que el cos es troba calcinat, fins després de l'autòpsia no sabrem amb certesa la identitat, ni si l'home es va morir ofegat pel fum», va afegir. L'alcalde, que va visitar la família de la víctima per expressar el condol de l'Ajuntament, va dir que la investigació policial també determinarà si va ser l'ensorrament del sostre el que va provocar la mort del veí, o fins i tot si l'home va morir quan hauria intentat apagar l'incendi.

De fet, els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de les diligències, així com de la investigació de l'origen del foc i de les circumstàncies de la mort de l'home. Els agents de la policia catalana van precintar els diversos camins rurals que serveixen d'accés a la finca, que es troba a la zona del barranc de Sant Pere, a una lleixa de terrenys agrícoles entre la via del ferrocarril i l'autopista AP-7. Al lloc dels fets, a més dels Mossos d'Esquadra i de la policia local, també es va desplaçar una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que ja no podia fer res per salvar la vida del veí de l'Ampolla. Cap al migdia també van aparèixer al lloc dels fets alguns dels familiars de la víctima, visiblement afectats per la tragèdia.

Els Bombers de la Generalitat havien trobat el cos sense vida de l'home mentre acabaven les tasques d'extinció d'un foc que s'havia produït a una caseta de camp annexa a una granja ubicada molt a prop de la sortida 39 de l'autopista AP-7. Segons van informar els bombers, l'avís de l'incendi s'havia rebut poc abans de dos quarts d'onze del matí, i es van destinar dues dotacions per sufocar-lo. El foc havia destruït totalment la caseta annexa a la granja i també havia fet col·lapsar el sostre de la construcció agrícola. L'alcalde de l'Ampolla va relatar que la víctima hi anava normalment i que l'home era força conegut al poble. L'incendi va quedar controlat poc abans de les onze, i quan els bombers ja estaven remullant les brases van trobar el cos sense vida d'una persona. Poc després, la policia local ja va sospitar que podria tractar-se del cadàver de Guillermo Royo, tot i que algunes fonts apuntaven inicialment que el cos podria pertànyer a una dona. La identitat de la víctima es confirmarà totalment amb l'autòpsia del cos, que va ser traslladat al tanatori de Tortosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.