La forta nevada no provoca problemes greus a Badia

La forta nevada de dilluns no va provocar cap incidència greu a Badia. Però sí que va fer que els serveis municipals haguessin de dedicar la jornada d'ahir a netejar amb pales excavadores el glaç dels carrers que presentaven majors dificultats, fent ús de gairebé 3 tones de sal.

Només es va tenir constància d'un petit accident de trànsit, sense conseqüències personals, a l´alçada de les antigues instal·lacions esportives. Un cotxe va malmetre un fanal de la via pública per culpa de la neu a la calçada.

La resta del dia els serveis municipals, la Policia Local i la brigada municipal van atendre les diverses trucades dels veïns i que detectaven incidències a la via pública, fonamentalment caigudes de branques de l'arbrat viari pel pes de la neu acumulada.

Al vespre la ciutat ja era transitable i de mica en mica es van anar solucionant les incidències, amb la retirada de les branques caigudes i el desglaç de rampes i carrers. El sol del matí ha ajudat a normalitzar la situació.

Les escoles estan en perfecte estat per realitzar les classes amb normalitat però la dificultat d'alguns mestres per arribar al municipi ha fet que dues escoles hagin decidit tancar per falta de professorat. Les altres dues han estat obertes amb serveis mínims durant tot el dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.