Successos

Garrigàs

Detenen un home amb 9.000 euros falsificats

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts passat en una àrea de servei de l’autopista AP-7 un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte de falsificació de moneda. Segons informa l’Agència Catalana de Notícies, els fets van passar pels volts de les tres de la matinada, quan els agents que estaven fent tasques de prevenció de robatoris a l’àrea de servei de l’AP-7 –al terme municipal de Garrigàs– van veure un vehicle estacionat i el seu conductor amb una actitud vigilant.

La patrulla s’hi va acostar, el va identificar i va escorcollar el cotxe. A la guantera, hi van localitzar diversos bitllets que feien olor de paper nou. Els agents van dubtar de la seva autenticitat i van comprovar-ho a través d’una màquina de detecció de diners falsos d’un establiment de la zona. Els mossos van corroborar que els 180 bitllets de 50 euros estaven falsificats. De fet, presentaven diversos defectes; alguns dels bitllets, per exemple, tenien el mateix número de sèrie o presentaven mancances evidents de mesures de seguretat com ara els canvis de colors o algunes lletres. Els agents van comissar tots els diners i van detenir l’home. L’arrestat, que té antecedents, ha passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia