Demanen 14 anys de presó per a una acusada d'haver assaltat un jove a Olot i haver-li malmès un ronyó

Una noia de la Vall d'en Bas, Maria Isabel Fernández Orra, de 24 anys, s'enfronta a una petició del ministeri fiscal de14 anys de presó, acusada d'haver assaltat, juntament amb quatre nois, un jove de 21 anys a Olot i haver-li malmès un ronyó a coces mentre li robaven les pertinences.

Els fets, segons l'escrit provisional d'acusació del ministeri fiscal, van passar l'11 d'octubre del 2008 quan la víctima, un jove de 21 anys, sortia d'un bar d'Olot. Llavors, segons l'escrit acusatori, Maria Isabel Fernández i quatre nois –dos d'ells menors d'edat i dos més que no han estat identificats–, van increpar el jove i li van exigir que els entregués el que portava de valor. El noi s'hi va negar i l'acusada i els quatre nois li van repartir cops de puny i coces per tot el cos. A conseqüència dels cops que va rebre, el jove va caure a terra i l'acusada el va continuar colpejant i ventant-li coces sobretot a la zona abdominal. Mentre continuaven colpejant la víctima, els agressors li van arrencar una cadena d'or que duia penjada al coll, li van prendre el telèfon mòbil i se li van quedar 800 euros que acabava de cobrar.

Un ronyó perdut

La víctima va resultar fortament afectada per la pallissa que va rebre i sobretot pels cops i les coces, que li van causar lesions a la zona renal, les quals van haver de ser ateses quirúrgicament i al final es va haver d'extirpar-li el ronyó dret.

Per això, a més de les penes privatives de llibertat, l'acusació pública demana al tribunal que condemni l'acusada a indemnitzar la víctima amb 104.525 euros per les lesions causades, pels dies d'hospitalització, pels que va haver d'estar de baixa i per les seqüeles. La defensa demana l'absolució, en desacord amb el relat del ministeri fiscal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.