S'incorporen a la demarcació de Castelló 59 nous agents del Cos Nacional de Policia

El catàleg de la Prefectura de Castelló és de 435 agents, mentre que ara fa cinc anys tan sols hi havia 252

Han estat presentats oficialment els 59 agents del Cos Nacional de Policia, que ja s'han incorporat a la Prefectura de la demarcació de Castelló. Del total d'agents presentats, 43 d'ells prestaran servei a la capital de la Plana, mentre que 16 passaran a formar part de la minuta de la comissaria de Vila-real.

Aquests nous agents venen a complimentar el catàleg del Cos Nacional de Policia que, en tan sols un lustre, s'ha incrementat en un 74%, en passar de 252 efectius als 435 agents existents en l'actualitat.

Per a les autoritats d'aquesta demarcació, l'increment dels mitjans humans i materials, possibilita la millora dels resultats policials fins tal punt, que l'any 2009 ha estat registrada la menor taxa de criminalitat de tot la dècada.

Quan a l'índex d'esclariments de delictes, la Prefectura d'aquesta demarcació presenta el millor percentatge de delictes resolts de tot l'Estat i, d'aquesta manera és com es crea un espai de seguretat i llibertat ciutadana que ha estat tinguda en compte sempre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.