L'alcalde d'Òrrius i el seu fill, en estat greu per una deflagració a casa seva

Tots dos es troben ingressats a la unitat de cremats de la Vall d'Hebron

Tot i que els bombers que es van desplaçar fins al domicili de l'alcalde d'Òrrius van trigar tan sols deu minuts en apagar el foc, les cremades tant de César Díaz com del seu fill van ser de consideració. De fet, segons expliquen els bombers, va ser necessari evacuar Díaz en un helicòpter medicalitzat fins a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. El fill, que és menor d'edat i que inicialment va ser traslladat a l'hospital de Mataró, va acabar també a la unitat de cremats de la Vall d'Hebron. El pare presentava ferides al 48% del cos, de les quals el 20% són de tercer grau i la resta de segon grau. Pel que fa al fill, els metges determinen que té un 7% d'afectació al cos i només té cremades de segon grau als braços, la cara i les cames. Tot i que estan fora de perill, els dos continuaven ahir ingressats a la unitat especial de l'hospital. L'accident de l'alcalde ha trasbalsat el petit i tranquil poble maresmenc, que no s'explicava com s'havia originat l'incendi.

Abad assumirà el càrrec

Com que la recuperació de Díaz es preveu que sigui llarga, la primera tinent d'alcalde, Núria Abad (CiU) és qui ha assumit el càrrec de forma provisional. Abad va lamentar ahir els fets i confia que Díaz es recuperi al més aviat possible. «A Òrrius, tothom ens coneixem i molts veïns ens han fet arribar mostres de suport i afecte», va afegir-hi l'alcaldessa accidental, que confirma que, malgrat la gravetat de l'accident, Díaz es troba «conscient» i que s'està curant de les diferents lesions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.