Set ferits per intoxicació i cremades, dos d'ells menors, en cinc incendis a domicilis catalans

Set persones van resultar ferides entre divendres a la nit i ahir per inhalació de fum i cremades en cinc incendis a domicilis de Catalunya. Entre els ferits hi ha dos menors d'edat, d'1 i 12 anys, que van resultar intoxicats durant un foc en una casa d'Arbeca (Garrigues).

El primer incendi es va declarar divendres a la nit a la cuina d'un habitatge a Menàrguens (La Noguera). Els bombers van poder extingir en pocs minuts el foc. Tot i això, la propietària del pis va haver ser traslladada a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida amb una intoxicació lleu per inhalació. També divendres a la nit, un altre incendi va cremar parcialment un pis de Figueres (Alt Empordà). El fum va intoxicar el propietari del pis, que en aquest cas va ser atès allà mateix i no haver de ser evacuat al centre mèdic.

Rescaten dues persones

La resta d'incendis es van produir la matinada de dissabte. Poc després de les dues de la matinada va cremar parcialment un pis de Vilanova i la Geltrú (Garraf). Les flames van calcinar els mobles de la cuina i la resta del pis va resultar afectat pel fum. Els bombers de la Generalitat, que van desplaçar dues dotacions a la zona, van haver d'evacuar dues persones de l'interior del pis, de 80 i 82 anys, que posteriorment van ser traslladades a l'hospital afectades per intoxicació de fum. Un altre incendi, en aquest cas en un pis de Santa Coloma de Farners (Selva), va cremar parcialment el domicili. El propietari de l'habitatge va ser hospitalitzat amb cremades lleus en una mà.

El darrer incendi va començar poc després de dos quarts de tres de la matinada en una casa d'Arbeca, en què es van evacuar dos menors, d'1 i 12 anys, a l'hospital per intoxicació. Els bombers van atribuir l'acumulació d'incendis a una «casualitat».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.