Sis detinguts, cinc dels quals menors, per una agressió a un jove a Tarragona

Els agressors haurien intentat fugir amb tren després de provocar diverses contusions a la víctima

Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes que van provocar la baralla, que va tenir lloc poc abans de les set del matí d'ahir al carrer Orosi de Tarragona, molt a prop de l'estació de tren, quan un grup de joves, entre els quals hi havia dues noies, es van enfrontar amb un altre noi. Segons van confirmar ahir fonts de la policia catalana, els agressors li van clavar cops de puny i van provocar-li múltiples contusions, tot i que les ferides no van ser de gravetat.

Els Mossos d'Esquadra van detenir sis persones, cinc de les quals menors –amb edats compreses entre 14 i 17 anys– i un noi de 18 anys, com a presumptes autors de l'agressió. Alguns testimonis que van presenciar els fets van explicar que els atacants, després d'envestir el jove es van intentar escapar pujant a un tren aprofitant que tenien l'estació a pocs metres d'on van succeir els fets. No obstant això, la policia catalana hauria aconseguit aturar-los abans que fugissin i detenir-los. Els detinguts són veïns del Vendrell i de Canovelles.

No és el primer cop

Treballadors de la zona explicaven que aquest no és el primer cop que passen successos d'aquestes característiques a prop de l'estació de tren. Segons van explicar a El Punt, moltes persones passen per allà mateix quan acaben la festa els caps de setmana i molts cops es produeixen situacions semblants, amb la qual cosa, les persones que van a treballar de matinada sovint acaben tement per la seva seguretat, perquè asseguren, a més, que la policia no hi fa res.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.