Successos

Seguretat

El bagul de les sospites

Els Mossos creuen que el sospitós de la mort de Janet Jumillas va traginar el cadàver dins d’un caixó que ell diu que és una jardinera

En una carta enviada a un periodista de Cuatro, Aitor culpa del crim gent que ha fugit

Les incògnites sobre el cas de la desaparició i mort de Janet Jumillas continuen. Un dels interrogants que la investigació no ha pogut aclarir és com va anar a parar el cadàver de Janet Jumillas des del lloc on se pressuposa que va morir, al número 33 del carrer Ramon Sala i Massagué de Cornellà de Llobregat, la casa d’Aitor García Puga –únic empresonat pel crim–, fins al solar del Prat de Llobregat al costat de l’autovia on casualment el van trobar uns operaris de neteja. Els Mossos van observar, amb posterioritat al 13 de març, dia de la desaparició de Jumillas, com Aitor García entrava a casa un bagul i sospiten que el caixó havia servit de taüt per treure de l’habitatge el cos de la víctima per anar-lo a llençar. El sospitós assegura que la caixa de fusta que li van veure traginar era una jardinera per al jardí. Aitor García manté la seva innocència i assegura que no va fer cap mal a Janet Jumillas, que era “una amiga que li passava droga”. La defensa d’Aitor García, tot i admetre, en vista de l’evidència de les imatges gravades pels Mossos, que es va desfer d’uns fregalls que contenien sang de la víctima, manté que donarà una explicació sobre aquesta actitud quan declari davant del jutge. Dilluns, el lletrat de García, Lluís Costa, va presentar un recurs demanant la llibertat per manca de proves. Aitor García des de la presó ha enviat una carta a Alejandro Rodríguez, reporter de Cuatro al día, en què assegura que ell està cooperant i que “hi havia molta gent implicada, diverses persones en parador desconegut i algunes que van ser vistes al port d’Algesires i que no troben”. Aitor afirma que s’ha manipulat la informació sobre el cas, que ningú explica el temps que fa que ell i Janet es coneixien, i demana també respecte per la família de la víctima. “S’està amagant on, per què i qui té la culpa d’aquest succés que ens ha tocat viure”, afegeix la carta, que Aitor García acaba així: “Que Déu els beneeixi a tots i que aviat trobin els culpables. Que Jehovà ens ensenyi el camí.” Els investigadors situen el crim el matí del 13 de març a la casa d’Aitor, on es creu que la dona va anar a cobrar un deute per una entrega de droga que li va fer el dia abans. No obstant, segons la defensa, hi ha com a mínim un testimoni que assegura que aquell dia a la tarda va estar amb la Janet a Viladecans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia