Un informe policial desvetlla que a Bellreguard ha baixat la inseguretat

La policia local de Bellreguard ha publicat al web municipal la memòria anual referent a l'exercici de 2009. L'informe recull les actuacions referides a seguretat ciutadana, assumptes de menors, esdeveniments, qüestions relacionades amb els veïns, tràfic, ajuntament i altres on hagen intervingut els agents de la policia local.

La memòria estadística destaca que les actuacions relacionades amb el tràfic han disminuït respecte a l'any anterior. L'informe de 2008 desvetlla que es van realitzar 1029 actuacions i, durant l'any 2009, la xifra es va reduir a 1008.

A aquesta conclusió s'arriba desprès de desgranar cadascun dels assumptes que engloba tràfic i del que es desprès que al 2009 va haver un accident amb ferits menys que a l'any anterior. A mes a més, els vehicles retirats amb grua al 2008 van ser 56, i al 2009 el nombre es va reduir a 47. Per últim la xifra relacionada amb transit ha disminuït notablement ja que en l'exercici del 2008 es van registrar 401 actuacions i en 2009 tan sols 340.

El canvi principal que desvetlla l'informe de la policia és que les actuacions referents a altres assumptes on han participat agents locals s'ha reduït a la meitat en 2009.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.