Un nen de 7 anys resulta ferit greu en caure d'un telecadira a Masella

Un helicòpter va rescatar el menor, que s'havia precipitat d'una altura d'uns quinze metres

L'accident va succeir cap a dos quarts de dotze del migdia, quan el menor que anava en el telecadira desembragable Jumbo Tosa, un remuntador que dóna accés de la cota 1950 fins a la 2500, va caure al buit des d'una altura d'uns quinze metres. Ràpidament es va activar el rescat del menor, en el qual van participar un helicòpter dels GRAE i una patrulla de muntanya de la Guàrdia Civil. L'helicòpter va dur el nen malferit fins al pla de Masella, on va rebre les primeres cures del servei mèdic de l'estació. Després, una ambulància medicalitzada va traslladar el ferit a l'hospital de Puigcerdà, i el seu pronòstic inicial era reservat. Tanmateix, la direcció de l'estació va informar que el menor va tornar a casa seva, a Sabadell, en ser donat d'alta de l'hospital.

Com és preceptiu, s'haurà d'obrir una investigació per tal d'intentar esbrinar les circumstàncies del succés: si va ser un accident o, per contra, podria haver-hi hagut alguna actuació negligent.

La direcció de l'estació de Masella va informar que s'havia posat en contacte amb la família del menor ferit i va lamentar «profundament» l'accident.

Precisament, ahir Masella va tancar la temporada 2009-2010 després de tenir obertes les instal·lacions i les pistes d'esquí durant cinc mesos. En aquesta temporada, s'han registrat altres accidents a Masella. El 3 de març un jove que practicava surf de neu va quedar ferit en topar amb una moto de neu que pujava per un lateral de la pista blava La Cova, i el 15 de gener tres surfistes de neu van quedar sepultats per una allau quan esquiaven fora de pistes, a la zona de Coma Pregona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.