Dos adults i dos menors moren en un xoc frontal entre dos turismes a Sant Pere de Riudebitlles

Quatre persones van morir ahir a la nit en un xoc frontal entre dos turismes a la carretera C-15 al terme municipal de Sant Pere de Riudebitlles, a l'Alt Penedès. A conseqüència de l'accident, els quatre ocupants d'un dels vehicles van morir. Pel que fa a l'altre vehicle, l'únic ocupant va resultar ferit greument i va ser traslladat a l'hospital d'Igualada. L'accident va tenir lloc cap a un quart de deu del vespre al punt quilomètric 30,5 de la C-15, la carretera que uneix Vilanova i la Geltrú amb Igualada, passant per Vilafranca del Penedès. Per causes que es desconeixen, un dels dos vehicles va envair el carril contrari i va xocar frontalment amb l'altre. A l'hora de tancar aquesta edició es desconeixia la identitat de les víctimes, tot i que algunes fonts apuntaven que es podria tractar d'un matrimoni amb els seus dos fills. Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, a més d'efectius dels Mossos d'Esquadra i dels serveis sanitaris es van desplaçar fins al lloc de l'accident. Tant per poder retirar els cossos com per atendre i evacuar el ferit i endur-se els vehicles accidentats, els Mossos van tallar i després restringir la circulació en aquesta carretera fins gairebé entrada la mitjanit.

Ciclista mort

El tràgic accident ocorregut ahir a Sant Pere de Riudebitlles va fer augmentar fins a cinc les persones mortes des de dimarts a la nit a Catalunya en accident de trànsit. Dimarts a les deu de la nit, i per causes que no han transcendit, un turisme va topar amb un home que circulava en bicicleta i que va resultar mort. L'accident va tenir lloc a la carretera local L-800 al terme municipal d'Alcarràs, al Segrià, cap a les deu de la nit de dimarts. La víctima és un veí d'aquesta mateixa població i d'origen estranger.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.