Un matrimoni d'Igualada i els seus dos fills, víctimes de l'accident del Penedès

El seu vehicle va envair el carril contrari a la C-15 i va xocar frontalment amb un altre turisme

Agents de la unitat d'investigació de trànsit dels Mossos d'Esquadra eren ahir al punt quilomètric 30,5 de la C-15, al terme de Riudebitlles, per intentar esbrinar les causes del xoc frontal entre dos vehicles que va causar la mort a tota una família d'Igualada, abans-d'ahir a la nit.

Segons alguns testimonis, dimecres a dos quarts d'onze de la nit aquest tram de la C-15 era massa fosc i plovia molt fort. De sobte, el vehicle en què anava el matrimoni amb els seus fills petits –un Seat Còrdova– va envair el carril contrari i va rebre el violent xoc frontal d'un Golf, impacte que va provocar que el cotxe familiar sortís rebotit contra la barana del carril i saltés cap a un talús, on van trobar-se peces del cotxe en un radi de 50 m². Del fort cop Francesc Xavier Bisbal Vives, de 34 anys, la seva dona, Laia Casals Ventayol, de 30 anys, i els seus dos nens, Lluc, de 3 anys, i Martí, d'1, van morir a l'acte. El seu cotxe va quedar partit en dos trossos.

El conductor de l'altre vehicle va patir ferides greus i va ser traslladat a l'hospital d'Igualada.

Avui a les quatre de la tarda se celebraran els funerals per a aquesta família a la parròquia de Santa Maria d'Igualada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.