Detenen un home de 65 anys per haver-ne matat un altre a cops, al Baix Llobregat

Agressor i víctima es coneixien i tot apunta que el mòbil del crim va ser un conflicte personal entre tots dos

Els fets van passar als voltants de la mitjanit de dissabte al davant de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Sant Andreu de la Barca. Segons van confirmar ahir diverses fonts properes al cas, el presumpte agressor, de 65 anys i veí de la població, va discutir-se amb la víctima, de 58 i també resident al municipi, i després el va colpejar en repetides ocasions amb un objecte contundent. Un veí que va sentir els crits de l'home va avisar els Mossos d'Esquadra, que van poder detenir l'homicida poc després dels fets. La víctima, per la seva banda, va ser traslladada en ambulància en estat molt greu a l'hospital, on va morir hores després a causa de la gravetat de les ferides que va rebre durant l'agressió.

Els Mossos d'Esquadra van confirmar ahir que la víctima i l'agressor es coneixien, però van descartar que tinguessin cap vincle familiar. Els investigadors estan analitzant diverses hipòtesis sobre el mòbil del crim –en un principi s'ha descartat que l'agressió mortal tingui res a veure amb la professió de la víctima, que era professor d'autoescola– i ara mateix tot apunta a un conflicte personal entre la víctima i l'agressor, que avui passarà a disposició del jutjat de guàrdia de Martorell acusat d'un delicte d'homicidi.

Un veí que va veure la víctima el dissabte el matí –hores abans dels fets–, va explicar ahir que la víctima era força coneguda a la població i va definir l'home com una persona «bona i tranquil·la». El mateix veí va explicar que el presumpte homicida i la víctima es coneixien, però desconeixia de què. Coincidia amb la policia que el mòbil del crim podria ser un conflicte personal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.