Successos

Un quadricicle, un tractor i un vianant, implicats en tres accidents a Valls

L'accident del quadricicle es va produir quan el bastó que utilitzava el conductor per caminar es va introduir al volant i va bloquejar el mecanisme de direcció del vehicle. El conductor no va poder controlar el cotxe, que es va acabar encastant en unes pilones dissuasives que hi havia a la via pública.

En un altre accident, el dia 20 de maig, a tres quarts de vuit del vespre, va resultar ferit el conductor d'un tractor al camí dels Fontanals. L'home, de 54 anys i veí d'Alió, va relatar en l'atestat policial que un altre vehicle que circulava pel carril contrari va envair el seu vial i el va fer bolcar. En l'accident el tractorista es va fer una ferida oberta al braç.

A la carretera de Montblanc, el dia 18 de maig, a les quatre de la tarda, el conductor d'un Volkswagen Tuareg va atropellar un vianant en un camí que hi ha just davant de la benzinera. La víctima, un veí de Valls, de 79 anys, va patir contusions múltiples i traumatisme cranioencefàlic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.