Successos

Demanen deu anys de presó per a un reclús de Quatre Camins per haver violat un company de cel·la

L'Audiència de Barcelona va jutjar ahir un reclús acusat d'haver violat un company de cel·la a la presó de Quatre Camins, a la Roca del Vallès, la nit del 26 de maig del 2007, aprofitant que se n'havia anat la llum al centre. La fiscal, sol·licita provisionalment, que Rafael Batista Reyes sigui condemnat a deu anys i tres mesos de presó per un delicte d'agressió sexual amb l'agreujant de reincidència ja que el 2002 havia estat condemnat per una agressió sexual.

L'acusat, que va aclarir que «no és homosexual», va explicar que va conèixer la víctima a la Model, quan eren presos preventius, i que a Quatre Camins: «El noi va demanar estar a la meva cel·la perquè li llegia la paraula de Déu.» Batista va afegir que la seva amistat es va estroncar quan ell va deixar-li una cadena d'or per anar a fer un vis-a-vis i no va tornar-l'hi. També va relatar que la nit dels fets el seu company va explicar-li que tenia molt mal de ventre, i que en anar al lavabo va treure sang i per això va recomanar-li que anés al metge.

La víctima, que ara té 30 anys, va explicar que l'acusat va «aprofitar la nit de llamps» per agafar-lo del coll, estirar-lo al llit i penetrar-lo. «Vaig ser incapaç de defensar-me, m'estava medicant per l'ansietat», va dir la víctima, que continua empresonada. Cap a les tres de la matinada va escriure una nota demanant auxili, però no va ser fins l'endemà que va ser atès i conduït a l'hospital. La declaració de la forense que va examinar-lo es va haver d'ajornar. El jove també va afirmar que l'acusat l'amenaçava de fer mal a la seva família i li agafava la targeta dels diners que li donaven els seus pares. «Vaig haver d'estar un any sense sortir del mòdul per les amenaces d'altres interns que rebia de part d'ell», va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia