Successos

La policia de Llançà va salvar la vida durant la revetlla a un noi embriac que es va tirar al mar

La revetlla de Sant Joan va estar a punt de costar-li la vida per temeritat a un noi d'Anglès que la va anar a celebrar a Llançà i es va tirar al mar en estat d'embriaguesa. Un municipal el va rescatar quan estava inconscient dins el mar i s'enfonsava.

Eren quarts de cinc de la matinada quan els vigilants del Club Nàutic van avisar la policia local per dir-los que hi havia un parell de nois borratxos que els increpaven i amenaçaven. Quan la policia hi va anar només quedava un dels esvalotadors, un noi de 23 anys, nascut a Tossa i veí de la Cellera. L'altre havia arrencat a córrer cap a la muntanya del Castellar a través del pàrquing de la Gola. Els policies van començar a buscar-lo i gràcies a uns testimonis van saber que el noi que buscaven, que duia gorra, s'havia endinsat cap a una zona de roques, perillosa, arran de mar. Els policies es van acostar a la vora i van veure que hi havia un noi a dins de l'aigua. El van cridar perquè sortís, però el noi, que des de l'aigua els continuava insultant i escridassant, anava nedant i intentava vorejar l'espigó per anar cap al port. Des de la seva posició, els policies el van poder seguir a través de les roques. Una estona després van veure el nedador que tornava cap a la seva posició. Es continuava resistint a sortir de l'aigua però al final es va acostar a les roques per agafar-se i sortir. Llavors, però, els policies van deixar de sentir-lo. Una estona després el van veure que estava immòbil, inconscient i que s'enfonsava. Un policia es va haver de tirar al mar i va aconseguir treure'l portant-lo a coll. Li van fer la respiració artificial i finalment el SEM el va dur al centre d'atenció primària. Quan es va haver recuperat el jove, veí d'Anglès i de 23 anys, va demanar perdó i va donar les gràcies al policia que l'havia salvat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia