Successos

Entren per la teulada i roben la caixa forta i material a l'empresa L'Ou de l'Estany

Uns lladres assalten en una nit dues empreses, una casa de pagès i la guarderia municipal, a Cornellà del Terri

L'Ou de l'Estany, una empresa de Serinyà que es dedica a la venda i fabricació de productes làctics, ous, olis i greixos comestibles, va rebre la setmana passada la visita d'un grup de lladres. Els fets van tenir lloc divendres a la nit, quan uns desconeguts es van enfilar a la teulada del negoci. No els va caldre fer cap forat, perquè per accedir a les instal·lacions tan sols van obrir una placa del sostre. Per baixar, es van ajudar d'unes cordes fins arribar a tocar a terra. Un cop a dins, els lladres van començar a regirar-ho tot per endur-se els objectes de valor. Amb l'estona que van estar dins, i malgrat que sonessin les alarmes, es van poder endur ordinadors i aparells informàtics, agendes electròniques dels comercials, part de la recaptació i la caixa forta que hi havia encastada en una paret. Un cop van tenir el botí, els lladres van sortir per una de les portes inferiors i van carregar el material en un vehicle que els esperava. L'empresa encara està valorant els danys causats i el botí que es van endur els lladres.

El mateix sistema

El sistema que van fer servir els assaltants a l'Ou de l'Estany també el van utilitzar en dues empreses més. A l'empresa TCM de Cornellà del Terri, els lladres van accedir al local a través d'un forat que van fer al sostre de l'edifici. Baixant amb unes cordes van entrar dins del local i es van endur 6.900 peces de llautó valorades en 24.000 euros. Així mateix, al Celler Perelló de Vilablareix també van fer un forat al sostre i van fer malbé una canonada i van inundar el local.

S'enduen dos gossos de raça d'una granja

Els lladres que van assaltar els negocis de Cornellà del Terri no només es van endur material de construcció i electrònic. El mateix divendres, els assaltants també van entrar en una granja del municipi, d'on es van endur dos gossos de raça que el pagès estava a punt de vendre. Per altra banda, els lladres també van entrar a robar a la llar d'infants Els Belluguets de Cornellà del Terri. Els assaltants van trencar un vidre i es van endur dues càmeres de fotos i una petita quantitat de diners.

Sorpresos pel servei de neteja

L'empresa Prefabricats d'Escaiola Mena-Duran també va ser objecte dels lladres que van assaltar diversos negocis de Cornellà del Terri. Els fets també van passar divendres a la nit, quan un grup de desconeguts van rebentar una tanca metàl·lica i posteriorment van forçar un dels portals de l'entrada de les instal·lacions. Va ser llavors quan l'alarma es va disparar i els lladres van haver de saquejar a corre-cuita i deixant-se part del botí pel camí. Tot i així, els assaltants es van poder endur material i aparells de construcció com ara radials i plaques de Pladur, i de dins les oficines, els ordinadors i diners, però poca quantitat. Per altra banda, divendres passat al voltant de dos quarts de dues del migdia, uns lladres van entrar a les instal·lacions de Congelats Olot, també de Cornellà del Terri. Els assaltants van forçar una finestra que dóna a un despatx i van agafar unes monedes. Els lladres també van estar remenant els calaixos, però, en comprovar que hi havia el servei de neteja a l'edifici, van fugir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia