Successos

Sisena víctima mortal en accident després d'un cap de setmana negre a la carretera

Un conductor va morir ahir en un xoc frontal a Deltebre i un altre va quedar ferit greument

L'accident va passar cap a dos quarts de set del matí, a l'altura del municipi de Deltebre, quan per causes que encara es desconeixen dos cotxes van xocar frontalment. De resultes de la topada, un dels conductors, de 42 anys i veí de Deltebre, va perdre la vida, mentre que l'altre va quedar ferit de gravetat i va ser traslladat a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Amb aquesta ja són sis les persones que han mort a la carretera des de divendres a la tarda, quan un camió formigonera va sortir de la via a Sant Cugat del Vallès i el seu conductor va morir. Dels sis xocs mortals que hi ha hagut des de principi de mes –a diferència de l'any passat, quan en aquest període no hi va haver cap víctima–, tres han estat topades frontals.

D'altra banda, dos camions es van accidentar ahir a la tarda a Sant Andreu de la Barca, a l'A-2. A conseqüència de la col·lisió es va haver de tallar la via i es van formar sis quilòmetres de cues en direcció Barcelona.

A 210 km/h per l'AP-7

a.p

Un turista de nacionalitat francesa va ser condemnat ahir en un judici ràpid per circular amb excés de velocitat a l'autopista AP-7 a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre). En concret, els agents de l'àrea de trànsit dels Mossos d'Esquadra a les Terres de l'Ebre el van detenir la matinada de dissabte quan circulava a 210 km/h per l'autopista AP-7, gairebé el doble del màxim permès (120 km/h) a la via. La detenció es va produir al pas de l'autopista per l'Ametlla de Mar, on es va detectar la infracció del conductor, de 41 anys, gràcies a un radar instal·lat a la via.

L'home, que passava les seves vacances a la població d'Aldover, va ser sotmès ahir a un judici ràpid en el qual va ser condemnat a dos mesos de presó pel jutge per haver comès un delicte contra la seguretat en el trànsit, ja que circulava a una velocitat penalment punible. La sentència li imposa dos mesos de presó, a més de vuit mesos de retirada del permís de conducció. A banda, el condemnat haurà de pagar una multa de 720 euros a causa de la infracció comesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia