Successos

seguretat

L’home trobat dins un pou feia mesos que era mort

Continua la investigació per esclarir el misteriós cas de l’home trobat mort dimecres dins d’un pou d’una finca de Capmany. Per ara, el cadàver no ha estat identificat i les tasques per posar-li nom es preveuen difícils, ja que el cos estava en molt avançat estat de descomposició. De la primera inspecció del cos, en procés de saponificació pel contacte amb l’aigua, es dedueix que l’home podria haver mort ja fa uns mesos. Els forenses preveuen realitzar l’autòpsia avui i intentar descobrir si al cadàver hi ha indicis de criminalitat o no. Mentrestant, ahir els mossos de la unitat subaquàtica i els de la policia científica van continuar a l’escenari de la troballa per acabar de buidar el pou i rastrejant el campament per intentar trobar indicis que ajudin a aclarir les circumstàncies de la mort. El pou on era el cadàver és una construcció d’obra, rodó, elevat mig metre del terra i tenia posada la tapa. La situació del pou fa difícil que l’home hi caigués de manera accidental i el fet que tingués la tapa posada també fa difícil que s’hi fiqués tot sol, però tampoc es pot descartar del tot.

El cadàver el van descobrir uns nois que rondaven per la zona i que van aixecar la tapa del pou. En veure que hi havia un cos a dins van anar a explicar-ho a la comissaria dels Mossos de Figueres, que es van posar en marxa. La finca, la Verneda, era propietat d’una parella gran francesa i fa uns mesos l’home va morir i ara ella ha marxat a França i ha decidit esborrar-se del padró municipal. A Capmany no consta cap desaparegut. En canvi, està desaparegut des de l’estiu en Jaume, un veí de Cantallops de 59 anys que l’abril del 2020 ja havia desaparegut durant dos dies però que va ser trobat sa i estalvi. I també consta com a desaparegut un temporer, Rubén García Martínez, que la tardor passada treballava a la zona de l’Empordà, a qui es va perdre la pista a Figueres el 25 de setembre passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia