Successos

successos

Troben mort un matrimoni desaparegut dimecres

Els equips d'emergència van trobar mort ahir al migdia un matrimoni de Terrassa, de 69 i 70 anys, dins del seu totterreny. La parella es va accidentar dimecres a la carretera que va des de Bagà fins al coll de Pal. Va ser un dels fills que va posar en alerta els Mossos ahir al matí, quan es va presentar a la comissaria de Berga per denunciar la desaparició dels seus pares, que havien anat a passar uns dies a la casa que tenien a Bagà (Berguedà) i des de dimecres no en sabien res. El totterreny de la parella tampoc no era a la casa. A les set del matí es va muntar un ampli dispositiu a la zona amb voluntaris, familiars, bombers i mossos. El totterreny va ser localitzat al fons d'un terraplè a dos quarts d'una del migdia a prop de la carretera BV-40424 al punt quilomètric 23,5 al terme municipal d'Alp (Cerdanya). Tot apunta que el totterreny circulava per la pista forestal quan va sortir de la via i va caure pel desnivell. L'autoritat judicial va delegar l'aixecament als Mossos d'Esquadra.

La unitat d'intervenció de muntanya va rescatar els cadàvers del matrimoni egarenc de dins el vehicle i els van traslladar en helicòpter fins al parc de Puigcerdà i després, a l'hospital de la mateixa capital de la comarca de la Cerdanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia