Successos

Alerten sobre l’assetjament a dues menors, a Celrà

El succés va tenir lloc quan es dirigien cap a l’escola

Els Mossos investiguen el cas i vigilen la zona

L’Ajuntament de Celrà ha alertat a través del Facebook corporatiu del cas d’assetjament de què han estat víctimes dues menors quan es dirigien cap a l’escola. Els fets van passar al carrer Isidre Rossell i Gimbernat –antic Germans Sàbat–. L’alcalde, David Planas, només ha volgut remarcar el rebuig a Celrà i a tot arreu de la violència masclista, i ha remès al comunicat en què es fa una “ferma condemna” dels fets i s’anuncia que l’Ajuntament es posa a disposició de les famílies de les dues menors. També s’hi fa constar que posarà en marxa totes les accions al seu abast per identificar el culpable i per prendre totes les mesures legals possibles per posar fi a aquesta situació.

En el mateix comunicat es manifesta la voluntat de continuar fent polítiques per consolidar Celrà com un lloc segur per a tothom i s’insisteix que, arran d’aquest cas, sobretot per a infants i dones. “A Celrà, l’assetjament i qualsevol forma de violència masclista no es tolera i es combat”, s’hi afegeix. Finalment, es demana als ciutadans que, en cas de ser testimonis d’alguna situació d’assetjament, intimidació o qualsevol altra forma de violència, ho denunciïn.

Els Mossos d’Esquadra han muntat un dispositiu de vigilància a les rodalies de l’escola de Celrà i a la zona on van passar els fets. Han informat també que les famílies de les menors no han presentat denúncia i que és l’escola la que els va fer saber els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia