Successos

successos

Mor un nen colgat per la sorra a Castelló d'Empúries

El nen, de 12 anys i de nacionalitat suïssa, feia un túnel en una duna i en passar per dins li va caure la sorra al damunt

Passava les vacances amb els pares i els dos germans al càmping Laguna

Un nen de 12 anys, de nacionalitat suïssa, va morir ahir mentre jugava a les dunes de Castelló d'Empúries. Els fets van passar a quarts de tres de la tarda, quan el nen jugava amb els seus dos germans, de 13 i 8 anys, davant del càmping Laguna, que està situat a la banda dreta de la Muga. Mentre els seus pares estaven en una banda prenent el sol, els tres vailets havien fet un túnel en una de les dunes. Un cop construït, els nens van jugar a passar-hi per dins.

La sorra va cedir

En un moment del joc, i a base d'anar-hi passant l'un i l'altre, l'estructura de sorra va cedir i un dels nens va quedar sepultat. Els dos germans ni se'n van adonar, en canvi el que sí que ho va veure va ser el guarda jurat del càmping Laguna, que va observar que de la sorra sortien uns peus. Va ser llavors quan van saltar les alarmes. Ràpidament es van desplaçar fins al lloc dels fets efectius de la policia local, Mossos d'Esquadra i serveis mèdics. Malgrat els treballs de reanimació fets pels serveis mèdics, no es va poder salvar la vida del menor.

Mentrestant, una multitud de curiosos es van aplegar a la platja horroritzats per la tragèdia per la mort del nen.

El cas del nen ‘empassat' a Sant Pere

Un cas desconegut però increïble va passar a Sant Pere Pescador l'any 1980. Un nen va desaparèixer misteriosament davant d'una quinzena de persones mentre era a la sorra damunt de la seva tovallola, a la platja. Els pares, suïssos, van marxar al seu país sense haver trobat ni un rastre del petit Ronnie, tot i que es van fer recerques i més recerques. En aquell moment es va pensar que el nen s'havia afogat al mar. Tres anys després de la desaparició de Ronnie els forenses van anar a desenterrar un cos a la platja. Era un nen i es va comprovar sense dubte que es tractava del nen desaparegut. Però la sorpresa és que el cos estava exactament en el quadrat on Ronnie tenia estesa la tovallola quan va desaparèixer. A Ronnie se'l va empassar la terra, literalment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]