Successos

Robatori de milers de litres d'oli a la cooperativa de Villar

Se sospita d'una banda organitzada que actua impunement durant el cap de setmana a l'interior de les cooperatives de la comarca.

Les forces de seguretat de l'Estat i la policia científica, van darrere d'enxampar una banda organitzada de lladres de productes agrícoles que han actuat i continuen, a l'interior de les instal·lacions de segons quines cooperatives agrícoles d'alguns pobles de la comarca.

En aquesta ocasió, ha estat la Cooperativa de Villar, la que ha patit l'espoli i furt de milers de litres d'oli durant la nit de diumenge passat, mentre les instal·lacions es trobaven desprotegides de tot tipus de seguretat.

Ara s'ha sabut que, la nit anterior es van disparar les alarmes de la cooperativa agrícola i després de la seua aturada, ningú no va donar-li importància al fet. Però la veritat és que, aquesta banda organitzada, ja havia començat a actuar amb aquesta circumstància.

Segons les investigacions policials, durant la nit de diumenge es va procedir al robatori de més de 30.000 litres d'oli refinat de l'interior de les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola, sense que les càmeres de seguretat enregistraren cap moviment estrany, ja que havien estat girades cap a l'exterior. De fet, aquest sistema, tan sols va gravar la presència de dos usuaris del poble que carregaven gasoil a l'estació situada a l'exterior.

Aquests usuaris han estat interrogats per la policia per si havien observat alguna cosa estranya, sense que cap d'ells puguera aportar dada alguna. La policia científica continua investigant el procediment del robatori i advertint els directius d'altres localitats veïnes sobre el modus operandi d'aquesta organització delictiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.