Successos

Fraga estrena els nous jutjats, que han costat 3,3 milions d'euros

L'edifici judicial està a prop de la carretera d'Osca, en una zona d'expansió urbanística

Aquells que tinguin algun problema que s'hagi de solucionar per via judicial ja no han d'anar a l'antic edifici de l'avinguda Reis Catòlics. S'han estrenat els nous jutjats, en un edifici que s'ha construït en un solar municipal situat entre l'avinguda Los Hondos i el carrer Alcabón, una zona propera a la carretera d'Osca, en una zona d'expansió urbana. El nou edifici judicial ha costat 3,1 milions d'euros. A més, s'han invertit 126.000 euros en l'adquisició del mobiliari i els accessoris, com ara taules, armaris, cadires, lleixes. Cal també sumar-hi els 32.000 euros que han costat els recursos informàtics.

L'edifici consta de tres plantes, amb un total de 2.249 metres quadrats construïts.

Les noves instal·lacions, que s'emmarquen en el programa de millora d'infraestructures judicials del govern aragonès, resolen els problemes d'espai que des de fa temps patien els jutjats de Fraga.

Les obres van començar el 2008.

L'edifici acollirà el segon jutjat de primera instància i instrucció, la creació del qual ha estat aprovada recentment pel consell de ministres.

LES XIFRES

3,3 milions
És el que ha costat la construcció de l'edifici, i compra de mobiliari i recursos informàtics.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.