Successos

El setè crim de l'any a les comarques gironines

Queda pendent de resoldre el cas de l'amo de la carnisseria locutori d'Empuriabrava, Hassan Zambour, que va ser assassinat el mes de gener

La mort de Bachiri Benaissa és el setè crim que es perpetra aquest any a les comarques gironines.

El 21 de gener va ser assassinat a ganivetades al seu pis d'Empuriabrava Hassan Zambour, que regentava una carnisseria locutori a la zona de les Alberes de la urbanització. No hi ha detinguts per aquest homicidi, tot i que els Mossos segueixen la pista dels ocupants d'un cotxe amb matrícula estrangera que van ser vistos a la zona del crim.

El 18 de maig, dos nens, els germans Rebecca i Daniel Smith, van morir asfixiats per la seva mare, Lianne Smith, a l'habitació d'un hotel de Lloret de Mar. La mare va confessar el crim i va al·legar que tenia por que els serveis socials li prenguessin els fills després que la Policía Nacional hagués detingut a Barcelona el pare de les criatures, Martin Smith, que era buscat a la Gran Bretanya acusat de pederàstia.

El 31 de maig, el veí de Salt Hassan el Aboussi, de 53 anys, va matar la seva dona, Farida Barhouni, després de clavar-li diverses punyalades al mig del carrer. El matrimoni, que estava tramitant la separació, tenia quatre fills.

Sis dies després, també a Salt, un altre home, Juan Luis Terrones Romero, veí de Mataró, va matar la seva xicota, Mònica González Muñiz, just a l'entrada del portal de l'edifici on vivia la jove amb els seus pares. Després de degollar la noia, Terrones va anar amb cotxe fins a Mataró i allà es va entregar a la policia.

Fa un mes, el 4 de juliol, la ciutat de Figueres va ser l'escenari d'un altre homicidi. Luis Arcenio Narváez Gavilima, veí de l'Escala, va morir després que dos nois que el van abordar per robar-lo l'empenyessin i el fessin caure a terra. La víctima va morir de resultes del cop al cap. Els Mossos van detenir els dos sospitosos, dos nois magribins, que van ser empresonats.

I dos dies després d'aquest cas, Olena Kaplina, una dona ucraïnesa, va morir en caure des del balcó d'un sisè pis d'un bloc del carrer Riu Ser de Girona, on anava a fer feines domèstiques. Un home que segons alguns testimonis l'assetjava, Hafid Chatar, va ser detingut i empresonat acusat d'homicidi, tot i que ell assegura que no va empènyer la víctima per fer-la caure del balcó.

Litigi de trànsit mortal el 2007

Fa més de tres anys, el 17 de juny del 2007, un altre conflicte a la carretera va acabar amb un noi mort, el jove de Vidreres Lluís Heredia (a la foto). L'assassí, un misteriós motorista, no ha estat mai detingut i s'espera que les autoritats franceses aportin al jutjat de Santa Coloma les dades sobre les motos matriculades en aquell país que tinguin el 757 a la placa de matrícula. Aquestes tres xifres van ser les úniques dades que van poder aportar els testimonis que van veure el conflicte que van tenir a la carretera el motorista i Heredia abans que s'aturessin en un voral de l'N-II i baixessin dels vehicles. Un cop van ser cara a cara, el motorista es va treure una petita navalla que va clavar a l'abdomen
d'Heredia, que va morir després de ser traslladat a l'hospital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.