Els Mossos detenen un home de Montbrió acusat de robar en un domicili de Vilanova d'Escornalbou

Els agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Cambrils han arrestat un veí de Montbrió del Camp, de 44 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte responsable d'un robatori amb força que l'acusat hauria perpetrat a primera hora de la nit del dia 27 de març, en un habitatge del terme municipal de Vilanova d'Escornalbou (Baix Camp). Segons van informar fonts pròximes al cas, per accedir a l'interior del domicili afectat l'individu hauria forçat la porta d'entrada. Un cop dins, va aconseguir apropiar-se un forn, una cafetera, un espremedor, una vaixella sencera de cuina, de roba i de diversos objectes de decoració de la llar –tot un seguit d'efectes que, concretament, estaven per estrenar i, a més, es trobaven col·locats a dins de caixes de cartró–.

Un vehicle sospitós

La propietària de la casa va presentar una denúncia pels fets als Mossos d'Esquadra. En ella, a part d'enumerar tots aquells objectes que havia trobat a faltar com a conseqüència del succés, també hi va fer constar que, la nit en què va tenir lloc aquest episodi, un amic li havia comentat que havia vist un vehicle aparcat davant mateix de casa seva i, per tant, van sospitar que el conductor podria estar implicat en el robatori.

Precisament, aquest va ser un dels principals indicis que va conduir a l'arrestament de l'acusat, ja que els Mossos van efectuar la recerca de l'automòbil, gràcies també a la informació que els va facilitar el vigilant de Montbrió del Camp. Efectivament, després de diverses gestions, els efectius van trobar el cotxe a la casa del detingut; i, a més, a l'interior del seu garatge, van descobrir que hi havia tots els objectes que suposadament va sostreure del domicili de Vilanova d'Escornalbou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.