Successos

Dues persones moren en accidents de trànsit aquesta tarda

Una passatgera ha perdut la vida en un xoc a lArmentera i el conductor d’un turisme ha mort en una col·lisió per encalç amb un camió

El balanç de víctimes mortals s’enfila a 133 des de l’1 de gener

Dues persones han mort aquest dimecres en dos accidents de trànsit a la xarxa de carreteres interurbana catalana, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El primer sinistre mortal ha passat pocs minuts abans de les quatre de la tarda a l’Armentera (Alt Empordà). Per causes que s’investiguen, dos turismes han xocat de cara al punt quilomètric 1 de la GIV-6303.

Com a conseqüència de la topada ha mort la passatgera posterior central d’un dels dos turismes. Al mateix vehicle hi viatjaven quatre persones més, de les quals una ha resultat ferida greu i les altres tres, menys greus. Totes elles han estat traslladades a l’hospital Josep Trueta de Girona. El conductor i únic ocupant de l’altre cotxe ha resultat ferit greu i ha estat traslladat en helicòpter al mateix centre hospitalari.

Arran de la incidència s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La via s’ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa.

Tres hores més tard s’ha produït un altre accident mortal a l’A-2, a l’altura de Tàrrega (Urgell). Per causes que encara es desconeixen s’ha produït una col·lisió per encalç entre un turisme i un camió al punt quilomètric 505, en sentit Saragossa.

El conductor i únic ocupant del cotxe ha mort com a conseqüència de l’impacte i el conductor del camió ha resultat ferit lleu.

El sinistre ha mobilitzat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del SEM.

La incidència ha obligat a tallar un carril en cada sentit de la marxa i ha provocat dos quilòmetres de retencions. A quarts de deu de la nit continuava tallat un carril en sentit oest, amb un quilòmetre de congestió.


Dos accidents més amb ferits
Aquest dimecres a la tarda hi ha hagut dos altres accidents greus, en què un total de set persones han resultat ferides de diversa consideració.

A dos quarts de sis de la tarda s’ha produït un accident a l’A-2 al Bruc amb un camió i tres turistes implicats. Sis persones han resultat ferides, de les quals una en estat greu i una altra menys greu. Quatre persones més han estat ateses i donades d’alta in situ. Els Bombers han desplaçat quatre dotacions al lloc del sinistre i han excarcerat una persona que ha quedat atrapada al seu vehicle.

Finalment, el conductor d’un camió ha resultat ferit greu en sortir de la via al quilòmetre 335 de l’AP-7, a l’altura de Freginals. El vehicle ha bolcat la càrrega de cítrics que transportava (mandarines) i l’autopista ha estat tallada en sentit Barcelona. Més tard s’ha obert un carril.

Trànsit ha fet una crida a extremar la prudència a la carretera avui i la resta de dies de les festes de Nadal i Cap d’Any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia