Successos

Entra a robar i cau pel forat d’un ascensor

Els fets han passat a la filatura Dusol de les Planes, que està abandonada

Un lladre va quedar ferit diumenge al migdia en caure pel forat d’un ascensors de la filatura Dusol de les Planes d’Hostoles, tancada i abandonada ara fa justament deu anys, i va haver de ser traslladat en un helicòpter medicalitzat a l’hospital Josep Trueta de Girona, on va ser atès de politraumatismes a totes les extremitats. Tot i haver caigut des d’onze metre d’altura, no va perdre la consciència en cap moment.

L’home havia entrat a la fàbrica amb un altre company , que és que va avisar el 112, per endur-se ferralla, segons l’informe policial per “necessitats econòmiques” Els dos recollidors de ferralla tenen 21 i 38 anys i són de nacionalitat espanyola. La propietat de la fàbrica, un fons voltor, no ha presentat cap denúncia.

Aquest conjunt fabril abandonat ha estat en el punt de mira diverses vegades de lladres que hi han entrat per sostreure’n ferralla, com en aquest últim cas, o per endur-se fil de coure. La seva ubicació, al costat del riu Brugent i prou allunyat del nucli de la població, facilita que els lladres hi puguin accedir i sostreure’n material amb una certa facilitat.

A diferència de diumenge passat, en alguns d’aquests casos precedents sí que s’han presentat denúncies pels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia